EXATLON România. SCANDAL monstru la Faimoși: Strigai moartele astea
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Exatlon România
Exatlon România
EXATLON ROMÂNIA. Tensiunile au atins cote maxime în echipa Faimoșilor, vineri seară.

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. Joc plin de tensiuni vineri, 16 noiembrie, la Exatlon. În meciul pentru medalii la feminin, atât Cristina Nedelcu, cât și Mădălina Predoi au fost foarte tensionate și supărate pe Cristi Pulhac. Acestea au spus că nu s-au putut concentra la meci din cauza lui.

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. „Nici eu, nici Mădălina nu am reușit să ne concentrăm la ce aveam de făcut, pentru că, cu puțin timp înainte, la ceremonie și după ceremonie, Cristi făcuse o criză de nervi, înjurase și crease o tensiune de tremuram pe acolo”, a spus Cristina Nedelcu.

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. „Deci e incredibil așa ceva! Eu nu știu cum vă simțiți voi, dar tot timpul când vin, țipete, țipete, țipete”, a spus și Mădălina Predoi.

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. „A fost foarte greu pentru că am făcut traseele plângând, adică mă concentram doar să nu mă accidentez", a mai spus Cristina Nedelcu.

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. După criză de nervi făcută de Cristi Pulhac, Faimoșii s-a adunat pentru a discuta problemele din echipa lor.

Iată o parte dintr-un dialog:

Mădălina Predoi: Cristi, asumă-ți responsabilitatea, pentru că la o oră difereță strigai în mașină „moartele astea” și facusei o criză de nervi despre fete. La o oră distanță. În condițiile în care noi am pus mâna... Păi suntem ipocriți sau nu suntem?

Cristi Pulhac: Pentru că am auzit altceva

Cristina Nedelcu: Cu o seară înainte am discutat să ne spunem lucrurile frumos, în față. (...) Aveți 15 ani?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel