EXCLUDERE Andrei Caramitru din USR. Anunțul care îi dă fiori. Sorina Matei: Mai rău decât PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sorina Matei
Sorina Matei
Vești proaste pentru Andrei Caramitru! Subiectul excluderii din USR a fost luat în discuție , în direct, vineri seară!

După ce Olimpia Ardelean a fost exclusă din USR, jurnalista Sorina Matei a întrebat dacă urmează și excluderea lui Andrei Caramitru pentru mesajele pe care le transmite.

”O dați afară pe această domnișoară care vă spune niște lucruri... și nu-l dați afară pe Andrei Caramitru. V-ați supărat pe Olimpia Ardelean pentru că a scris o postare care avea trei share-uri și spuneți că postarea i-a afectat campania lui Dan Barna, nu prostiile pe care le-ați făcut dumneavoastră acolo, ca partid, iar unul ca Andrei Caramitru, care înjură pe toată lumea, de dimineața până seara, nu pățește nimic”, a zis Sorina Matei la B1 TV.

Deputatul Ionuț Moșteanu a răspuns: ”Da... asta este o discuție despre Andrei Caramitru pe care aș vrea să o avem în partid. Într-adevăr”.

”Ce se întâmplă la USR este mai rău ca la PSD în acest moment. La PSD nu am văzut proteste în fața sediului... făcute de membrii PSD...”, a conchis Sorina Matei.

Olimpia Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat că a fost exclusă din organizație pentru o postare făcută la începutul lunii noiembrie în care amintea că Dan Barna că a știut de semnături false la inițiativa ”Fără Penali". Ea reclama o ”execuție" miercuri seara a Biroului Național al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel