Urmărește emisiunea live
EXCLUDERE din PNL cu SCANDAL. Crina Dobre: Decizia au luat-o niște siniștri pe care îi terorizez în interior
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Excludere cu scandal din PNL!

”Aș vrea să fiu decăzută din drepturile de "vuvuzea" și "trompetă" a PNL-ului. Am primit decizie de excludere din partid în urma unor poziții interne contondente pe care le-am adoptat în privat împotriva câtorva colegi de filială, analfabeți. Gramatical, funcțional și politic. Au pretenții la candidatură în fruntea țării și mă opun!


E nestatutară decizia, dar nu mă surprinde că n-au înțeles ce fac și că au greșit în alegerea articolului de excludere (din legea internă a partidului) și m-am gândit că n-are sens să mă zbat s-o contest, dacă tot au dat-o. E ca într-o căsnicie, nu poți forța pe nimeni să doarmă cu tine în pat, chiar dacă legea permite.


Eu nu vreau să lupt pentru mine în interiorul PNL. Treaba mea e să lupt pentru liberalism cu opoziția. În consecință, ar trebui să fiu tratată ca orice simpatizant liberal...care sunt eu acum”, a fost mesajul Crinei Dobre.

Apoi, Crina Dobre a revenit cu o postare: ”Eu nu prea înțeleg de ce se bucură usr-iștii că nu contest decizia de excludere din PNL. Au luat-o niște niznai și niște siniștri pe care îi terorizez în interior și îmi place mie să mă joc cu ei, asta nu înseamnă vreo secundă că "decedez" politic.

Ne vedem în campanie, nu vă faceți griji. V-am zis că iubesc PNL-ul și știți că-s pătimașă, cum să-mi las eu iubirea vieții fără ajutor? Am avut la funcții și la demisii în partidul meu de m-am plictisit să mai număr renunțările, dar n-am lăsat vreo campanie neacoperită în 10 ani. Vorba lor: "tu nu ești foarte normală".”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel