Expert OMS, AVERTISMENT: ”Pandemia e abia la început!”. SCENARIU ”mai GROAZNIC decât în orice film SF”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un expert medical al OMS a avertizat că pandemia este abia la început, dar şi că manifestarea ei este "mai groaznică decât în orice film". 

David Nabarro, co-director al Institutului pentru Sănătate Globală de la Colegiul Imperial din Londra şi expert OMS, a declarat în faţa Parlamentului Marii Britanii că pandemia este departe de final. 

"Suntem încă la început. Pandemia a scăpat de sub control şi ameninţă să provoace o contracţie economică globală mai groaznică decât în orice film SF", a declarat David Nabarro, conform The Independent

"Este o situaţie teribilă, o problemă de sănătate care a scăpat de sub control şi împinge lumea nu doar spre recesiune, ci spre o contracţie economică care va dubla, probabil, numărul persoanelor sărace, numărul celor subnutriţi, sute de milioane de afaceri vor da faliment, iar milioane de tineri nu vor mai avea aceleaşi oportunităţi de educaţie. Abia acum începem să vedem daunele, iar creşterea cazurilor din Europa ne arată că se întoarce cu forţe proaspete ", a mai spus medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel