Exploit a dat lovitura: ”Te-am făcut regină / M-ai făcut ruină”. Dar vezi cine s-a întors în forță și-i suflă în ceafă! - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
EXPLOIT
EXPLOIT
Două manele rup, la această oră, Youtube-ul în două aflându-se în trending.

Bine, de fapt, una dintre melodii nu este manea, ci trap, dar în orice caz, versurile sună a manea din epoca Nicolae Guță, indiferent cum s-o numi genul. Trap este o nouă direcție muzicală, care combină beat-ul de bază trap, muzica electronică și hip-hop. Nu este limitată de încadrări oficiale și nu are o denumire bine-stabilită, de aceea mai poate fi denumită Club Trap, EDM Trap sau Trapstyle.

Dar revenind... Numărul 1 în trending este ocupat de puștiul Exploit. Versurile piesei ”Gânduri bolnave” îmi sună a manea din anii 2000:

”Te-am facut regina


M-ai facut ruina


Erai cocaina


Tentatia ma termina

O, baby, lasa-ma te rog


N-ai sanse sa ma intorc


Nu-mi mai scrie, nu mi-e dor


De drame in dormitor

Pleaca din viata mea


Tot ce m-ai facut, a fost sa sper


Pleaca din viata mea


Lasa-ma, te rog

Simt ca vreau sa uit de tot


Sa nu ma gandesc deloc


La certuri prea grave


Ganduri bolnave


Probleme, miliarde


Te joci cu focul, te arde

Certuri in masina


Nu se mai termina


Demonii domina


Ne-am facut rutina”. Când veți citi ”poezia” probabil vă va suna a manea.

În cinci zile de la lansare, Exploit a făcut cu piesa ”Gânduri bolnave” aproape un milion de vizualizări. Dacă dați play și veți găsi un răspuns referitor la cum a ajuns să fie numărul 1 în topul Youtube, ne puteți scrie în comentarii. Dar poate vă întrebați cine e Exploit. Un tip care era în trupa 5Gang și nu mai e. Altceva nu prea știu. Nici Google nu mă ajută în documentare și este nevoie de documentare pentru că nu știu când va deveni și el ambasadorul lui Ion Minulescu și iar ne ia pe nepregătite. Pentru că sigur va fi... e doar o chestiune de timp. Am găsit totuși ceva despre Exploit: Este născut pe 25 iulie 1998, îl cheamă, de fapt, Andrei Lupu și are înălțimea de 1,82 m. Și cred că e prieten cu Abi Talent. Altceva nu știu, dar poate fi și așa ambasadorul cui vrea ministrul Culturi. 

Mai departe...

... a revenit Copilul de Aur! Ne dă ”Azi un suc și o cafea”, în traducere așa se numește piesa. Se află pe locul doi după Exploit în preferințele românilor. Are aproximativ un milion de vizualizări. Dar să vedem versurile:

”Si tu ramai ca proasta


Cu sufletul ranit


Ca nu-si lasa nevasta


Si doar te-a folosit

Iti repeti si-n oglinda


Ca nu-i adevarat


Dar esti indragostita


De-un barbat insurat


Si orgoliul de femeie


Iti e patat

Azi un suc si-o cafea


Maine incepi sa simti ceva


Vrei sa stai mai mult cu el


Si treci la un alt nivel


Azi un suc si-o cafea


Maine incepi sa simti ceva


Vrei sa stai mai mult cu el


Si treci la un alt nivel

Si inima din tine


Refuza, nu mai vrea

Nu mai lasa pe nimeni


Sa intre in viata ta”.

Vesta bună este că Sorinel Copilul de Aur mai trăiește. Nu mai auzise nimeni de el, dar a revenit în forță, asta dacă a fost cumva plecat. În altă ordine de idei, pe 24 februarie, face 30 ani, adică nu mai e copil demult. Dar versurile... în fine. Mai bine dați play:

Irina Rimes nu se află în topul Youtube. Așa că mă gândesc că Exploit era o variantă mai bună pentru promovarea lui Brâncuși... Dar nu-i problemă! Îi va găsi ministrul Culturii și lui vreun rol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel