EXPLOZIE solicitări testare Covid-19. Mihai Lala (OK Medical), semnal de alarmă: Atât cerem! - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mihai Lala, managerul OK MEDICAL, trage un semnal de alarmă după ce volumul celor care solicită testarea pentru Covid-19 a crescut alarmant.

Este coadă la testarea pentru Covid-19, la punctul din Băneasa. Mihai Lala reacţionează după ce numărul celor care doresc să se testeze a crescut foarte mult, însă autorităţile nu reacţionează pentru a rezolva această problemă cu care se confruntă cei care oferă acest serviciu. 

"În ultimele zile, volumul celor care doresc testare a crescut de zece ori şi continuă să crească. Coada este consecinţa lipsei de decizie a autorităţilor care refuză să acopere un vid legislativ.

Noi nu putem să mărim capacitatea de testare şi, implicit, să investim o sumă considerabilă, în condiţiile in care autorităţile ne ameninţă că ne închid. Încă sper ca Ministrul Sănătăţii să dea curs solicitărilor noastre şi să reglementeze această activitate. E nevoie de sute de astfel de centre la nivelul ţării, în care oamenii să se poată testa de câte ori vor ei, pe banii lor. Nu cere nimeni nimic de la stat, în afară de umanitate şi puţină chibzuinţă", transmite Mihai Lala, manager OK Medical.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel