Fan Liverpool, grav rănit de suporterii AS Roma. Donație impresionantă
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Clubul AS Roma a anunţat că va vărsa suma de 150.000 de euro familiei lui Sean Cox, un fan al lui FC Liverpool grav rănit după ce a fost agresat de doi suporteri ultras al echipei italiene, în luna aprilie, cu ocazia semifinalei Ligii Campionilor la fotbal.

"Ceea ce i s-a întâmplat lui Sean Cox nu ar trebui să i se întâmple niciodată cuiva care asistă la un meci de fotbal", a precizat preşedintele lui AS Roma, Jim Pallotta, într-un comunicat, referindu-se la cazul irlandezului în vârstă de 53 ani, agresat în timp ce se deplasa la stadionul Anfield pentru a asista la partidă şi care a suferit un grav traumatism cranian. Acesta va avea nevoie de ani de recuperare pentru a putea reveni la o viaţă normală.

"Apreciem enorm donaţia Romei şi, în special, asistenţa semnificativă propusă pentru anii de suferinţă pe care Sean se pregăteşte să-i trăiască", a reacţionat soţia suporterului grav rănit, Martina.

Ajutorul financiar, din care două treimi provin de la Fundaţia AS Roma iar o treime este donaţia personală a lui Pallota, va fi însoţit de "alte iniţiative de strângere de fonduri care vor ajuta la acoperirea cheltuielilor pentru o perioadă de mai mulţi ani", a indicat clubul italian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel