Fără titlu, e nevoie să dați click și să citiți textul sau să #boicot și să nu citiți nimic
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Diaspora - foto ilustrativ
Diaspora - foto ilustrativ
Am vrut să pun un titlu pe care nu l-ar fi citit nimeni. Nu e cu ”ăștia”, o jignire incalificabilă la adresa românilor noștri de peste hotare, care se duc și muncesc pentru mine și pentru fiecare român din această țară.

Românii care pleacă din această Românie a noastră, a tuturor, mai puțin a pesediștilor, se luptă pentru această țară, pentru ca mâine să fie mai prosperă, mai europeană, să fie schimbată. Iar schimbarea din România nu începe cu educația, cu bunul simț al fiecăruia, cu respectul pentru fiecare român, cu onestitatea, cu munca, determinarea, cu perseverența, cu tot ce ar trebui să definească un bun român. Nu! Începe cu eradicarea unui partid politic, cu înjurături, cu o conștientizare a valorii celor care au plecat- pentru că, e absolut normal ca un român care nu mai trăiește de ani, zeci de ani în această țară să știe mai bine decât noi, amărâții de rând, ce merităm, cu o graniță exactă a prostimii și lista continuă în acest minunat mod al schimbării absolute a României cel mai adesea cu o altă țară.

Încă puțin și reușiți

De astăzi, când toată Puterea nu mai e la PSD, ci e la PNL, de la președinte la Guvern, trebuie să ne pregătim... să vă pregătiți să mai faceți o schimbare importantă. Să vă gândiți la viitor, să dați toate primăriile pe mâna PNL și să le acordați votul majoritar la parlamentare. Doar așa România se va face bine. Mai aveți puțin și veniți acasă!

Perfect democratic

Este un gest firesc, perfect democratic, de o normalitate mai mult decât evidentă, pentru că dictatură era când PSD avea majoritate în Parlament și forma coaliția de guvernare, nu când PNL se instaurează în toate structurile de forță ale României, nici când schimbă toți pesediștii cu toți peneliștii. Deci, e #democratic, așa e în democrație, așa se întâmplă în toată Europa și-n toate țările civilizate din această lume. Acesta este progresul.

Din fericire, va trebui să reveniți un pic în țară. Așa veți descoperi o Românie perfect schimbată, rezultatul votului superior.

Îi veți descoperi acasă pe toți cei pe care i-ați lăsat în urmă. Veți constata, poate, că ei chiar s-au schimbat, că timpul n-a stat în loc în această țară, că oamenii n-au rămas la fel, că viața continuă, chiar dacă în afara țării pare că a rămas ca în momentul în care voi ați plecat. Odată întorși, veți descoperi că nimic nu mai e la fel ca atunci când ați plecat. Nici ei, nici voi, nici voi, nici ea, țara. 

*Acest articol reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel