Fauci, avertisment SUMBRU pentru omenire. "Va fi foarte dureros, vă pot garanta". SUA, în PERICOL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Anthony Fauci
Anthony Fauci
Medicul Anthony Fauci a transmis un nou avertisment sumbru pentru omenire, dar mai ales pentru Statele Unite ale Americii. Iată ce spune acesta. 

Deși Statele Unite ale Americii este cea mai afectată țară de COVID-19, raportând în prezent peste 40.000 de cazuri pe zi, directorul Institutului de Boli Infecțioase, Anthony Fauci, a transmis un mesaj îngrijorător. Acesta susține că SUA ar putea ajunge la 100.000 de infectări pe zi. 

„Atunci când ai un focar într-o anumită regiune a țării, și alte regiuni sunt vulnerabile, chiar dacă se descurcă bine. Nu ne putem concentra doar asupra acelor zone cu probleme, toată țara este pusă în pericol. Acum avem peste 40.000 de cazuri de infectare pe zi, nu m-ar surprinde să ajungem la 100.000 de cazuri zilnice dacă situația nu se schimbă. Prin urmare, sunt foarte îngrijorat. Sunt foarte îngrijorat fiindcă situația s-ar putea înrăutăți considerabil”, a spus Anthony Fauci, citează CNN.

Este pandemia sub control?

Întrebat dacă pandemia de COVID-19 este sub control, Fauci a spus că: „Vom continua să ne confruntăm cu multe probleme. Nu sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă, pentru că mergem într-o direcție greșită dacă privim creșterea numărului de cazuri, așa că trebuie să facem ceva în acest sens și trebuie să o facem rapid. În mod clar, nu avem situația sub control acum. Va fi foarte dureros, vă pot garanta asta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel