FC Hermannstadt - FC Botoşani, rezultat final în Liga 1
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
FC Hermannstadt şi FC Botoşani s-au confruntat în etapa a cincea a Ligii 1. 

FC Hermannstadt a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 2-1 (1-1), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 5-a a Ligii I de fotbal.

Sibienii au deschis scorul în min. 8, când Răzvan Dâlbea a trimis mingea în transversală cu capul din cornerul executat de JO Alves, iar balonul l-a lovit pe Alin Şeroni şi a intrat în plasă. FC Botoşani a egalat în min. 36, prin Hamidou Keyta (36), iar gazdele au marcat golul victoriei dintr-un penalty uşor acordat de arbitru, la un duel între Denis Haruţ şi David Mayoral, lovitura de pedeapsă fiind transformată de Romario Pires (89).

Fiecare formaţie a avut o ocazie mare de gol, gazdele prin Dâlbea (26), iar oaspeţii prin Ongenda (65). Francezul Hervin Ongenda a intrat în minutul 59 în locul lui David Babunski, aceasta fiind primul său meci după revenirea la FC Botoşani. Sibienii sunt la a doua victorie consecutivă în campionat. FC Botoşani a suferit primul eşec în acest sezon de Liga I, după două victorii şi două egaluri, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel