FCSB - CFR Cluj, Supercupa României. Andrei Vlad (FCSB): Penalty-urile ratate de noi au făcut azi diferenţa / Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FCSB - CFR Cluj, Supercupa României. Andrei Vlad (FCSB): Penalty-uri ratate de noi au făcut azi diferenţa / Video
FCSB - CFR Cluj, Supercupa României. Andrei Vlad (FCSB): Penalty-uri ratate de noi au făcut azi diferenţa / Video
Portarul echipei de fotbal FCSB, Andrei Vlad, a declarat, joi seara, după înfrângerea cu CFR Cluj la loviturile de departajare în Supercupa României (4-1), că penalty-urile ratate de formaţia sa au fost cele care au făcut diferenţa în teren.

'Acele penalty-uri ratate de noi au făcut azi diferenţa. Dar nu putem să îi învinuim pe colegii noştri pentru că sunt sigur că au vrut să dea gol, dar asta a fost. Nu este frustrant, suntem supăraţi, dar nu avem ce să facem. Mergem înainte, începe play-off-ul şi trebuie să luăm meci cu meci ca să ne îndeplinim obiectivul, adică să câştigăm campionatul', a afirmat Vlad la Digisport.

El a adăugat că încearcă la fiecare meci să îşi facă meseria şi echipa sa să nu primească gol. 'Ăsta este scopul portarului. Eu încerc la fiecare meci să îmi ajut echipa să câştige. Şi în primul rând să nu primim gol', a adăugat Andrei Vlad.

CFR Cluj a câştigat ediţia 2020 a Supercupei României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 4-1 la loviturile de departajare, joi seara, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. La finalul celor 90 de minute regulamentare scorul a fost egal, 0-0. Campioana en titre a cucerit pentru a patra oară trofeul, după ediţiile 2009, 2010 şi 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel