Urmărește emisiunea live
FCSB - Guimaraes | Mihai Pintilii, despre calificare: Important e să fim o familie
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Mihai Pintilii este foarte optimist după meciul tur FCSB - Guimaraes, anunțând care sunt condițiile pentru ca să se califice în grupele Europa League.

Mijlocaşul echipei de fotbal FCSB, Mihai Pintilii, a declarat, joi seara, după remiza, 0-0, din prima manşă a Play-Off-ului Europa League cu Vitoria Guimaraes, că formaţia sa are şanse foarte mari de calificare şi că important e să marcheze în partida retur din Portugalia.

"Sincer eu cred că avem şanse foarte mari, important este să marcăm la Guimaraes. La urma urmei ne vom califica dacă vom marca. Dar depinde doar de noi. Dacă vom avea atitudinea şi dăruirea din seara asta eu cred că suntem pe drumul cel bun. Măcar să compensăm prin asta dacă prin execuţii reuşim mai puţin. O calificare în grupele Europa League ar fi o experienţă în plus pentru mine. M-aş bucura mai mult pentru băieţii din vestiar care sunt tineri şi au nevoie de asemenea meciuri. Ca să joci din 3 în 3 zile este ceva deosebit, iar ei merită acest lucru. Important e să formăm o familie. Dacă suntem un grup unit şi tragem unul pentru altul nu avem cum să nu avem şi rezultate", a spus Pintilii la postul Pro Tv.

Întrebat dacă Bogdan Argeş Vintilă va fi noul antrenor al formaţiei FCSB, Pintilii a răspuns: "Nu ştiu nimic. De pe o zi pe alta se anunţă alt antrenor. Pe noi ca şi jucători chiar nu ne interesează. La câte nume s-au vehiculat cred că antrenorul interimar nu mai are nicio emoţie. Să fie secret şi când va anunţa patronul vom vedea şi noi cine va fi. Deocamdată noi nu avem ce să facem".

Echipa de fotbal FCSB şi formaţia portugheză Vitoria Guimaraes au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal. Manşa secundă se va disputa la 29 august.

Citește și: FCSB are antrenor: Bogdan Vintilă anunțat oficial de Gigi Becali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel