Femeia la 30 de ani, eveniment la Muzeul Național al Literaturii Române
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Femeia la 30 de ani, eveniment la Muzeul Național al Literaturii Române
Femeia la 30 de ani, eveniment la Muzeul Național al Literaturii Române
Muzeul Național al Literaturii Române, Editura Detectiv literar și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România vă invită miercuri, 17 iulie 2019, de la ora 19.00, în Grădina MNLR din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, la evenimentul de lansare a cărții „Femeia la 30 de ani", care poartă semnătura Evelinei Păuna.

„Invitați Daniela Zeca Buzura, Ciprian Strugariu (SOHOstudio), Florin Dochia, Firiță Carp. Momente muzicale: Ana-Maria Andreea Camen (vioară) și Eduard Camen (pian). Moderator: Loreta Popa.

Autoarea a potrivit fiecare cuvânt astfel încât să fie o carte despre femei de 30 de ani, pe care să o citească femeile de orice vârstă. Și, cu și mai multă atenție, bărbații.

Eveline Păuna este jurnalist dedicat, în egală măsură, televiziunii, radioului, presei scrise și on-line. A lucrat la Q Magazine, The Money Channel, Revista Tango/Marea Dragoste, Jurnalul Național, Trinitas TV, Smart FM), dar și TVR. Are licență în jurnalism, master în „Comunicare mediatică și publicitate", Bursa JTI pentru Jurnalism (2010), este absolventă a Programului Naţional de Formare pentru Jurnalişti în Domeniul Egalităţii de Şanse şi Gen, derulat în cadrul proiectului FEMINA – Formare pentru jurnalişti, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Naţională şi Advocacy pentru afirmarea egalităţii de şanse şi gen. În 2014 a primit Premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România – APTR pentru Talk-Show Cultural. În 2017, site-ul evelinepauna.ro a fost distins de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România cu Premiul pentru Jurnalism Digital. În anul 2019 i-a fost acordată Medalia de Aur de către Academia Internațională „Mihai Eminescu".

„Femeia la 30 de ani" este o carte despre emoții. 30 de femei, 30 de povești, 30 de de ani...

Intrarea este liberă, anunță MNLR într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel