Fenomenul Piața Universității, 30 de ani fotografici
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Muzeul Municipiului București vă invită sâmbătă, 13 iunie 2020, ora 17.00, la vernisajul expoziției de fotografie Fenomenul Piața Universității 1989 - 1990: 30 de ani, care va avea loc la Palatul Suțu. Evenimentul se va desfășura în exterior, iar imaginile vor fi expuse pe gardul Palatului Suțu.

52 de fotografii surprinse în timpul Fenomenului Piața Universității 1989 -1990

Fotojurnaliștii Nic Hanu, Pascal Ilie Virgil și Victor Roncea au selectat 52 de fotografii surprinse în timpul Fenomenului Piața Universității 1989 -1990, amintiri din timpul unei demonstrații maraton pentru libertate redate cercetătorilor, istoricilor și publicului.

Nic Hanu este un fotograf consacrat, autor de cărți de fotografie, membru și fost președinte al Asociației Artiștilor Fotografi din România. Pascal Ilie Virgil este regizor, scenarist și producător independent, iar Victor Roncea, pe atunci fotoreporter la ziarul „Glasul” al Ligii Studenților, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și publicist la „Evenimentul Istoric”, „Evenimentul Zilei” și „Bursa”, arată MMB într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel