Urmărește emisiunea live
Fetița din Dâmbovița ucisă. Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române: Cetățeanul olandez ne-a confirmat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mihaela-Adriana-Gura Șuții
Mihaela-Adriana-Gura Șuții
Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a făcut noi declarații legate de cazul fetiței Adriana Feraru, răpită și ucisă. 

"S-a analizat un volum foarte mare de imagini. S-au luat imagini şi de la cetăţenii din zonă şi din comunele învecinate. Acest volum mare de imagini a condus la identificarea unor maşini suspecte. Cred că au rămas în discuţie patru, la un moment dat, după ce au fost celelalte eliminate. În paralel desfăşurăm activități de căutare pe trei piste de lucru. Având în vedere că este un dosar penal nu vi le pot preciza. Maşina condusă de cetăţeanul olandez a fost identificată sâmbătă seara, în jurul orei 19.00.

În acel moment am aflat cine a condus-o, cum a fost închiriată. Cetăţeanul olandez era în zbor spre Amsterdam. La 19.50 l-am contactat. La ora aia nu aveam niciun fel de date să avem o suspiciune cu privire la el. L-am întrebat dacă a fost în România. Ne-a confirmat şi a zis că a fost în Dâmboviţa cu scopuri turistice. Cred că era în aeroportul din Amsterdam atunci", a declata Liviu Vasilescu, la Antena 3.

"Nu am fugit de presă, azi"

"Nu am fugit de presă, azi. Imaginile pot fi interpretate. Dimineaţă, întrucât era un exerciţiu antiterorist în desfăşurare, la 10.30 am fost convocat la minister. M-am întors şi am vrut să dau imediat interviuri, nu mai era nimeni. Am stat 10-15 minute în fața inspectoratului. Poate toată lumea are ceva să îşi reproşeze. Eu şi colegii mei am făcut tot posibilul să rezolvăm acest caz, să găsim fetiţa în viaţă", a declarat șeful Poliției Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel