Fetiță moartă Dâmbovița. Ovidiu Telegescu: "Noi îi invităm pe acești bolnavi să-și pună în aplicare planurile diabolice"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Psihologul Ovidiu Telegescu a vorbit, în direct, la un post de televiziune, despre cazul fetiței ucise în Dâmbovița, de către bărbatul din Olanda, dar și despre motivele pentru care s-a sinucis acesta.

"Din punctul meu de vedere, probabil, este un pedofil, iar reacțiile în momentul în care sunt încolțiți sau simt că se apropie o sentință, sunt capabili de orice, pentru că sunt vulnerabili. Față de un criminal în serie, un pedofil este vulnerabil. Are aceste tulburări emoționale în plus. Să nu uităm că noi îi invităm pe acești bolnavi să-și pună în aplicare planurile diabolice, pentru că noi avem această lipsă de cooperare, de competență și mai mult decât atât, lipsă de spirit civic, pentru că, să fim serioși, copilul ală era într-un sat, ziua. Nu era singur, nu era izolat, cineva trebuia să vadă. Nu te poate smulge cineva de pe stradă, să te bage în mașină, fără să vadă nimeni. Mai mult decât atât, dacă am fi acționat la timp, nu știu dacă olandezul s-ar fi sinucis, dar măcar reușeam să-l anchetăm", a spus Ovidiu Telegescu, în direct, la România TV.

"Nu știm ce a fost exact în momentul în care s-a sinucis, dar categoric putem vorbi de o tulburare de natură emoțională. Sunt detalii pe care deocamdată nu le cunoaștem. Că a fost la presiune externă, că a fost la presiunea unora, că a fost un moment de slăbiciune, nu are importanță, tot o tulburare emoțională e. Dacă este pedofil, atunci vorbim despre alte tulburări, de altă origine. Vorbim despre oameni care au totuși sentimente, față de un criminal în serie, chiar dacă, pentru ei, acel viol, reprezintă totul", a mai adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel