Fetiță ucisă în Dâmbovița. Lucian Bolcaș: "Avem probabilitatea să se poată preleva o serie întreagă de urme"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Avocatul Lucian Bolcaș a vorbit, în direct, la un post de televiziune despre cazul fetiței din Dâmbovița, ucisă de un cetățean olandez. 

UPDATE: Cetățeanul olandez s-ar fi sinucis în Olanda, potrivit celor transmise de autoritățile olandeze către cele din România. 

"Nu știu cu ce intenții a venit, dar știu ce intenții și-a finalizat. Am o întrebare: Nu este Olanda țara care se opune intrării României în spațiul Schengen? Dar ei sunt în spațiul Schengen. Nu știu dacă mașina închiriată de olandez a fost dată la spălat sau curățat după ce a înapoiată, dar avem probabilitatea să se poată preleva o serie întreagă de urme, chiar dacă acest criminal a încercat să le șteargă și chiar dacă mașina a fost spălată. Problema este că urme se pot găsi, dar depinde de abilitatea criminalistului", a spus Lucian Bolcaș, în direct, la România TV.

Întrebat cât de dificilă este aducerea în țară a olandezului, Lucian Bolcaș a răspuns:

"Este foarte dificilă, chiar dacă acuzația este mult prea gravă în acest caz. Ne reamintim de atitudinea neprietenoasă a Olandei și de refuzul de extrădare a infractorului Bivolaru. Există o anumită dificultate. Nu uitați că presa străină și cea olandeză e plină de țiganii români care au furat o poșetă, de cei care au furat un portofel și de cei care au furat o plasmă, dar de pedofilii olandezi de ce nu vorbește nimeni?", a adăugat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel