Fifor: PNL joacă la ruletă viitorul României
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor acuză Guvernul liberal de iresponsabilitate în ceea ce priveşte împrumuturile şi declară că "PNL joacă la ruletă viitorul României". 

"PNL joacă la ruletă viitorul României!

În numai trei luni de guvernare, PNL a împrumutat 8,5 miliarde de euro, iar în acest ritm are toate șansele să depășească „performanțele" PDL, din 2009-2010, când Guvernul Boc împrumuta 20 de miliarde de euro de la FMI, pentru ca Elena Udrea și compania să aibă fonduri pentru terenuri de fotbal în pantă și bazine de înot la sate, în localități care nu aveau rețele de apă.", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

"Datorie publică, la cote fără precedent"

"Guvernarea liberală duce datoria publică la cote fără precedent, însă banii nu se regăsesc nici în susținerea investițiilor, nici a creșterii economice, nici în veniturile oamenilor, după modelul brevetat în 2009-2010.

Majorările de pensii și salarii, programele pentru antreprenorii români, creșterea alocațiilor copiilor nu reprezintă priorități ale Guvernului Orban.

Creșterea datoriilor românilor prin împrumuturi enorme, anularea investițiilor, renunțarea la taxe și impozite aplicate băncilor și corporațiilor, refuzul aplicării legii pentru majorarea alocațiilor, pensiilor și a salariilor profesorilor, declarațiile privind apariția crizei economice în România arată ticăloșia și incompetența guvernării liberale.", a mai scris social-democratul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel