Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

11 iul, 20:51
Fifor: Remaniere Guvern, la CEx din 15 iulie
Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că una dintre temele de discuție în CEx al partidului pe 15 iulie va fi remanierea, precizând că atunci social-democrații vor vedea propunerile pe care le va face premierul Viorica Dăncilă.
Mihai Fifor

„Eu nu am să vă spun mai multe. O să vă spunem mai multe pe 15 iulie, când va avea loc CEx, care va avea ca temă și această remaniere. Până atunci se face o evaluare a miniștrilor. Asta nu îsneamnă că nu am avut colegi buni. Vom vedea pe 15 iulie care e propunerea doamnei premier pentru remaniere. Spunea că în această perioadă nu va fi o remaniere extinsă. Ne vom consulta și cu partenerii de coaliție. S-a vorbit mult despre lucrul acesta – domnule, PSD va reduce nr de ministere, duce oamenii în șomaj. Nici vorbă de așa ceva. Dacă discutăm de un număr mai mic de ministere, important e să se știe că nimeni nu pleacă acasă. Flexibilizăm activitatea. Nu facem lucruri doar de dragul de a le face", a afirmat Mihai Fifor, joi seară, la Antena 3, conform Mediafax.

El a mai spus că „e nevoie să eficientizăm până la sesiunea parlamentară activitatea în câteva ministere. După 15 iulie când vom vorbi despre remaniere, ne concentrăm apoi pe 3 august, când vom avea candidatul la prezidențiale".

Premierul Viorica Dîncilă a declarat joi, la DC News, că este posibil ca prima parte a remanierii să aibă loc până în luna august, dar nu este exclus să vină în fața Parlamentului și cu o restructurare, acest demers fiind legat doar de unirea unor ministere și de schimbarea configurației Executivului.

Șeful Executivului a mai spus că nu exclude ca restructurarea să fie înlocuită de remaniere în două etape.

 


loading...
loading...

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri