Fiica lui Vadim Tudor, reacție la patru ani după moartea politicianului: "Abia acum îi descoperă opera"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Fiica lui Vadim Tudor a vorbit despre tatăl ei, la patru ani de când a murit.

Astăzi se împlinesc patru ani de la moartea lui Vadim Tudor, iar în scurt timp va începe slujba de pomenire, la aceeași Biserica la care mii de români l-au condus pe ultimul drum. 

Au fost scene incredibile, atât la biserică, cât și la cimitir, iar oamenii au stat la coadă pentru a ajunge la sicriul politicianului.

Lidia Vadim, fiica cea mare a lui Vadim Tudor a vorbit despre tatăl ei și despre cine le mai este alături după atâția ani: "Cu prezența au rămas foarte puțini, dar cu sufletul constat pe zi ce trece că sunt în continuare foarte, foarte mulți români, atât din țară, cât și din străinătate care l-au iubit, care-l iubesc în continuare, care abia acum îi descoperă opera, viața și tot ceea ce a făcut el în toți anii cât a stat pe pământ. Tot ceea ce a scris, tot ceea ce a făcut ca politician, toate operele lui și oamenii în continuare îi distribuie, mai ales pe rețelele de socializare, pentru că sunt o groază de grupuri făcute în memoria lui, după moarte lui, în care oamenii îi cinstesc memoria"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel