Finala Cupa Spaniei. Antrenorul Barcelonei nu se teme pentru postul său
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Ronald Koeman, a declarat vineri că nu-şi face griji pentru viitorul său, cu o zi înainte de finala Cupei Spaniei împotriva lui Athletic Bilbao, transmite Reuters.

Barca poate obţine sâmbătă primul său trofeu după sezonul 2018-2019. În actuala stagiune, echipa a fost eliminată de PSG în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar în campionat, după eşecul de săptămâna trecută din El Clasico (1-2), este pe locul 3, la două puncte de Atletico Madrid şi la unul de Real Madrid.

"Finala este importantă pentru club, este întotdeauna plăcut să ai şansa să câştigi un trofeu", a spus Koeman. "Nu mă gândesc niciodată la viitorul meu. Lucrul cel mai important este să transmit toată energia mea acestei echipe astfel încât să putem câştiga trofeul", a adăugat olandezul.

Presa locală a speculat că el ar putea fi înlocuit în vară de noul preşedinte al clubului, Joan Laporta, dacă Barca nu va câştiga nimic în acest sezon. Koeman a recunoscut că există aşteptări legate de câştigare a unui trofeu, însă a subliniat că se bucură de susţinerea totală a conducerii, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel