Firea, acuzaţii. Orlando Culea, reacţie. Cine sunt consilierii generali convocaţi la PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Firea
Firea
Orlando Culea, consilier general PSD, arată, într-o declaraţie oferită DC News,  cum stau lucrurile, din perspectiva sa, în Consiliul General al Capitalei şi care este punctul său de vedere referitor la conflictul dintre Gabriela Firea şi conducerea partidului. 

Consilierul general Orlando Culea intervine în scandalul momentului din PSD, dintre Gabriela Firea, primarul general al Capitalei şi Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD. După ce Gabriela Firea a acuzat faptul că mai multe proiecte nu au trecut de votul Consiliului General din cauza unor jocuri de culise făcute în interiorul grupului PSD, consilierul municipal Orlando Culea intervine şi face o serie de precizări importante. Iată ce ne-a declarat Orlando Culea:

"La şedinţa din septembrie a Consiliului General, eu cât şi o colegă de-a mea ne-am abţinut de la vot pe anumite proiecte, însă acele proiecte au trecut cu ajutorul PMP, dar vreau să subliniez faptul că nu am avut niciun fel de înţelegere cu cineva de la partid. A fost un vot personal, asumat de noi. Aşa am considerat noi că trebuie să votăm. Au fost trei proiecte care vizau alocarea unor bani către companii.

La nivel de Bucureşti, consilierii municipali vor schimbări

Ulterior, într-adevăr am fost eliminat de pe grupul de WatsApp al PSD, pentru că doamna primar general ne-a considerat trădători şi a pus în discuţie chiar excluderea noastră din partid. Ulterior, am fost la PSD de bună voie. Acei trei-patru consilieri de care spune doamna Firea că au fost la partid am fost doar eu. Am fost acolo ca să văd care este situaţia pentru că nu mi se părea normal să mă ameninţe. Situaţia este tensionată, o parte dintre consilierii municipali au pregătit o scrisoare deschisă prin care vor să se delimiteze de anumite lucruri. Noi suntem în grupul PSD şi nu în grupul Firea-Bădulescu. Mai sunt nemulţumiţi, dar probabil că nu au curajul să spună acum.

La ultima şedinţă – am văzut în media că se spune că anumite proiecte au picat din cauza PSD. Nu e adevărat. Au picat din cauza faptului că PSD nu a avut majoritatea. Consilierii PSD au votat şi bugetul şi toate proiectele bune pentru PSD, însă cele care nu au trecut nu au trecut pentru că nu au fost votate de opoziţie iar de la PSD un singur coleg era plecat în delegaţie de serviciu."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel