Firea, atac la Orban: Imaginea aceasta NU e fake news! INADMISIBIL!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea comentează o afirmaţie făcută de către Ludovic Orban, cel care a spus că "PSD-iştii ar trebui să se ascundă prin munţi".

"Nuuuu, imaginea aceasta nu este fake news! Este chiar ceea ce a grăit ieri, cu subiect şi predicat, noul premier! Bărbat de stat, cică! Şi democrat, pe deasupra! Aşadar, dl Orban ar vrea ca pesediștii să se ascundă în munți, probabil de frica celor din PNL, care au fost nu demult îndemnați de același personaj să le dea cu bâtele în cap. Pe unde-i prind! Ce tot atatea salarii si pensii marite!? Ce tot atata bunăstare!? Sa vină austeritarea PNL-istă!

Și de ce sa ne ascundem? Pentru aşa-zisul 'dezastru' lăsat în economia țării. Dar despre ce dezastru vorbim, mai precis?

Să lăsam cifrele să vorbească. La instalarea domnului Iohannis la Cotroceni, PIB-ul României era de 150 miliarde de euro, salariul mediu 1.750 lei (400 de euro), salariul minim era de 678 lei net (155 de euro), iar cursul de schimb 4,42 lei pentru un euro", a scris Gabriela Firea pe Facebook, comentariu la mesajul transmis de către Ludovic Orban, cum că "PSD-iştii ar trebui să se ascundă în munţi".

Așa ceva nu poate fi iertat!

"La finalul guvernării PSD, în 2019, cu forţa, şi de dragul punctelor în campania electorala prezidenţială actuală, PIB-ul a crescut la 217 miliarde euro, salariul mediu net este 3.100 lei (650 euro), cel minim de 1.286 lei (270 euro), iar cursul de schimb al euro - 4,75 lei. Așa ceva nu poate fi iertat! Cum vine asta ca un guvern să crească nivelul de trai al românilor? Inadmisibil!

Așa că a fost scos la înaintare dl. Vasile Cîțu care să rosteasca minciuni, pardon 'metafore', despre jalea din visteria țării, în timp ce toți ceilalți exponenți ai actualei guvernări fug ca Necuratul de tămâie de orice confruntare cu vreun lider PSD. Prin urmare, cine trebuie să se ascundă, de fapt, în munți, dle Orban? Şi cine are motive chiar sa nu mai coboare de acolo, la finalul guvernarii mediocre care a început? Mai multă atenţie la exprimare nu ar strica. Nu de alta, dar luna de miere guvernamentala trece. Trece repede! E normal, nu?", a mai scris Gabriela Firea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel