Firea, excludere PSD: Tragi-comedie la CEx. Previzibil!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Gabriela Firea
Gabriela Firea
Gabriela Firea a vorbit despre ultimele demisii ale parlamentarilor PSD Ilfov, întrebată fiind dacă și ceilalți parlamentari ar trebui să le urmeze exemplul.

"Fiecare judecă aceste momente de criză prin prisma carierelor politice, a anumitor promisiuni. În momentul în care funcţia de preşedinte la Bucureşti a fost scoasă deja la mezat, pentru mai mulţi primari de sectoare şi parlamentari, şi cea de preşedinte PSD Ilfov, unde am fost aleasă nu numită, de asemenea, au fost chemaţi mai mulţi colegi la domnul Dragnea.

Nu ştiu de unde are atât timp. Cred că 70% îl aloca Gabrielei Firea. Am devenit foarte importantă pentru domnia sa. Aş vrea să mă transform într-un proiect necesar românilor, să se ocupe de el şi nu de mine. Are atât de mult timp ... Totul pentru a crea un desfăşurător, o tragi-comedie la CEx, unde opt ore voi fi criticată de persoane care ştiu dinainte că vor primi cuvântul şi la final se va propune şi se va vota. Previzibil", a declarat Gabriela Firea.

În această săptămână, trei parlamentari au anunţat că demisionează din PSD, în semn de protest faţă de "modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul".

"Subsemnaţii, Emanuel-Gabriel Botnariu, senator de Ilfov Corina-Alexandra Bogaciu, deputat de Ilfov Constantin-Cătălin Zamfira, deputat de Ilfov, am luat decizia de a demisiona din Partidul Social Democrat, precum şi din grupurile parlamentare ale acestuia, urmând să ne desfăşurăm, în continuare, activitatea în grupurile senatorilor şi deputaţilor neafiliaţi. Am recurs la acest gest ultimativ în semn de protest faţă de modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul, toţi cei care nu sunt de acord cu deciziile luate de actualul preşedinte fiind linşaţi mediatic şi excluşi", au anunţat cei trei parlamentari.


Citește și: Florea-Firea, propunere excludere PSD. De ce a refuzat Liviu Dragnea: Caz unic!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel