Firea, mesaj Whatsapp făcut public legat de Dragnea. Harabagiu: Share! Cine a dat dispoziția
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
George Harabagiu, fost coordonator online al PSD, a publicat un mesaj de la Gabriela Firea în scandalul cu huiduielile când a fost pe aceeași scenă cu Simona Halep la Arena Națională.

Mesajul vine după ce Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, duminică, referitor la momentul în care a fost huiduită pe Arena Naţională, că filmuleţul apărut a doua zi, care spunea că de fapt Simona Halep a fost huiduită, a fost făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

”SHARE ! Dovada din care rezulta clar ca GABRIELA FIREA MINTE ! Colajul fotografic cu Simona Halep (si care a generat scandalul "huiduielilor") postata informal pe un grup de comunicare NU A FOST DISTRIBUITA LA ORDINUL LUI LIVIU DRAGNEA ! Presedintele PSD NU CUNOȘTEA SUBIECTUL ! Nu a fost NICIODATA informat cu privire la aceat incident ! Nu a fost NICIODATA vorba ca organizațiile PSD din tara sa posteze acea fotografie pe paginile oficiale !

Print screen- ul a ajuns la Realitatea TV la ordinul fostului coordonator PSD ON LINE Adrian Zamfir ( cumatrul lui Banicioiu ) ajutat si de complicii săi ( despre care vom vorbi la momentul potrivit ) precum si de alti "infiltrați" in grupurile de comunicare ale PSD ( pe care- i cunosc si carora le - am monitorizat " din umbra " activitatea in ultimele 3 luni ) . Se cunoaste si identitatea celui care mi- a trimis poza cu pricina.

Deși nu este deloc " cavaleresc " o sa- i reamintesc dnei Firea ca, in miez de noapte, STIA CA URMEAZA SA FIU SACRIFICAT... si ca PERSONAL A DAT DISPOZITIA SA FIE OPRITĂ DISTRIBUIREA ! Despre modul in care "s- a aparat foarte bine in acel scandal " o sa va povestesc altădată ! Cu tot respectul , ESTE O MIRSAVIE SA FIE AMESTECAT LIVIU DRAGNEA intr- o chestiune despre care nu are habar. Fotografia de mai jos, reprezinta o parte a convorbirii din noaptea de 13 Iunie purtată de mine cu Dna Gabriela Firea. Nu as fi recurs la gestul de a face public fragmentul , daca nu as fi inteles in final ca FIREA e folosită de PONTA împotriva lui Dragnea ! Si ca sa spulber orice speculație , informez pe cei interesați ca TOATA CONSPIRAȚIA ÎMPOTRIVA LUI LIVIU DRAGNEA VA FI DEZVĂLUITĂ CURIND ! O sa fiți martorii unor " mojicii " fara precedent ! Va urma!”, a transmis George Harabagiu.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel