Firea - PSD Spania, scandal: Gabi Firea este sac de box
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriela_Firea
Gabriela_Firea
Gabriela Firea răspunde acuzațiilor liderilor PSD Spania, care susțin că Primarul Capitalei i-a ignorat complet în vizita efectuată în Madrid și cer retragerea acesteia din funcțiile politice.

"Eu am fost în Spania la invitația doamnei primar a Capitalei Spaniei, Madrid. Am participat la un eveniment internațional, organizat de domnia sa. De asemenea am avut întâlnire bilaterală precum și alte întâlniri cu scop administrativ. Întreaga delegație de la Primăria Capitalei a fost într-o delegație de serviciu pe cheltuiala Primăriei Capitalei și nu mi s-ar părea legal și deontologic ca pe banii Primăriei Capitalei, eu să organizez întâlniri politice. Ar fi fost ilegal și imoral.

Este o minciună sfruntată că am fost căutată. Nu m-a căutat nimeni. Pe mine oricine vrea să mă găsească, mă găsește. Numărul meu de telefon este la oricine. Îl am din anul 2000. Nu m-a căutat nimeni, nici pe mine, nici pe consilierii mei. Probabil că au fost sunați de la București să dea un comunicat împotriva Gabrielei Firea, că e la modă. Gabi Firea este acum sac de box și oricine vrea să se pună bine cu domnul Dragnea face declarație caustică la adresa Gabrielei Firea. Nu am fost căutată nici pe telefon, nici pe email", a declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel