Fiul Danei Rogoz, REPLICĂ amuzantă la un poster cu o femeie însărcinată. "A început să râdă isteric"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dana Rogoz a povestit pe rețelele de socializare despre moment amuzant alături de Vlad, fiul ei, când a văzut un poster cu o femeie însărcinată. Replica micuțului este incredibilă.

"A început să se uite la burtică mea, să o mângâie și să o pupe, din proprie inițiativa, fără să fie pus să facă asta. Văzuse când era mai mic un afiș în grădiniță cu un băiețel care pupă burtă unei femei însărcinate. În poster nu se vedea și capul mămicii, doar burta. Așa că Vlad când l-a văzut a început să radă isteric. L-am întrebat ce îl amuză și mi-a explicat: "Păi nu vezi? E un băiat care pupă un fund!". Și adevărul e că dacă nu știai de dinainte cum arată o femeie însărcinată, aveai toate motivele să crezi că ăla e un fund generos", a scris Dana Rogoz pe pagina de Instagram. 

 
 
 
View this post on Instagram

A inceput sa se uite la burtica mea, sa o mangaie si sa o pupe, din proprie initiativa, fara sa fie pus sa faca asta. Vazuse cand era mai mic un afis in gradinita cu un baietel care pupa burta unei femei insarcinate. In poster nu se vedea si capul mamicii, doar burta. Asa ca Vlad cand l-a vazut a inceput sa rada isteric. L-am intrebat ce il amuza si mi-a explicat: “Pai nu vezi? E un baiat care pupa un fund!”. Si adevarul e ca daca nu stiai de dinainte cum arata o femeie insarcinata, aveai toate motivele sa crezi ca ala e un fund generos. #linkinbio #parenting #perfectumeu #danarogozcom

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) onJan 23, 2020 at 12:25am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel