Fiul lui Ilie Dumitrescu, la DIICOT. Ce arată analizele de la INML și ce RISCĂ actorul, după ce a fost prins DROGAT la volan
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, ar fi fost la sediul DIICOT, după ce a fost depistat cu droguri la volan. Ce pedeapsă riscă acesta și ce ar arăta rezultatele de la INML. 

Toto, fiul marelui fotbalist Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volan, la începutul lunii septembrie, în centrul Capitalei. În urma testelor, polițiștii au depistat că actorul ar fi consumat cocaină și canabis și i-au deschis un dosar penal și condus la INML pentru recoltarea probelor biologice. 

Artistul, în vârstă de 22 de ani, a fost adus vineri, 25 septembrie, la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), acolo unde a trebui să explice de când consumă droguri. 

În plus, surse din anturajul său au declarat că, zilele trecute, au ieșit și analizele de la Institutul Național de Medicină Legală „Prof. Dr. Mina Minovici” (INML), iar conform acestora, tânărul consumase canabis și cocaină, două droguri foarte puternice, în momentul în care a fost oprit de oamenii legii chiar în centrul Capitalei, citează b1.ro.

Ce pedeapsă riscă Toto Dumitrescu

În acest moment, Toto Dumitrescu nu riscă amendă, ci ani grei de închisoare. 

Poliția Română a emis un comunicat în care anunța fapta lui Toto Dumitrescu, care va fi anchetat. 

”Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a intocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul de presă emis de autoritățile române.

Conform legii, art. 336 din alin. 2 din Codul Penal, Toto Dumitrescu riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau o amendă penală. Rămâne la latitudinea judecătorilor care va fi pedeapsa pe care o va avea de ispășit tânărul Toto Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel