Florin Călinescu, gafe la Românii au Talent. Cum își explică comportamentul: Nu am nicio înţelegere cu PRO TV. Îmi permit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Cum își explică Florin Călinescu comportamentul de la Românii au talent.

Lavinia Pîrva revine la TV. Lovitură pentru Ștefan Bănică Jr. Cu ce televiziune a semnat

Florin Călinescu este celebru pentru gafele pe care le face la Românii au Talent și pentru replicile răutăcioase pe care le are la adresa concurenților sau vedetelor. 

Florin Călinescu a COMIS-O. Gafă în fața tuturor, replică pentru Andra: Ești nebună la cap?! Ce a putut face

Cum își explică Florin Călinescu comportamentul din emisiune

"Ceea ce fac la emisiunea fac fiindcă aşa simt. Aşa sunt eu de felul meu şi atunci reacţionez, aşa cum o fac, în diferite cazuri. Nu mi-a cerut nimeni să mă comport într-un fel anume, nici producătorii, nici scenariştii. Sunt doar eu, Florin Călinescu. Îmi asum tot ce fac în scaunul acela, aşa cum mă vedeţi cu toţii.

Eu jurizez şi ca atare îmi permit să mai comentez cum cântă unul, cum dansează altul, cum apare pe scenă, de ce apare pe scenă, ce vrea să-mi transmită sau să ne transmită. Nu am nicio înţelegere cu cei de la PRO TV. Sunt doar eu, Florin Călinescu!", a declarat Florin Călinescu, pentru playtech.ro.

Florin Călinescu, jigniri la adresa Irinei Rimes. Andra a sărit imediat. "Hai, lăsați-mă în pace!"

Florin Călinescu, dramă după dramă. De ce nu-și sărbătorește niciodată ziua

Deși este mereu vesel și glumeț, Florin Călinescu a trecut printr-o mulțime de drame și spune că nu are motive să celebreze. Fiica lui a murit la doar cinci luni, soţia a încetat din viață chiar în ziua în care împlinea 47 de ani, în februarie 2005, iar fiul cel mic, Petru, a decis să-şi pună singur capăt zilelor.

"Nu voi face niciun fel de petrecere. Nu am motive. De altfel, în ziua de Florii voi fi la muncă, şi anul acesta, fiindcă filmăm la emisiune, la PRO TV, rezoluţiile calificărilor în faza superioară a producţiei noastre. Ca atare, nu voi face caz de sărbătorirea numelui meu de botez. Nici nu ştiu s-o fi făcut prea des", a mai spus el.

Ilinca Vandici, umilită de Florin Călinescu. Ce poreclă rușinoasă i-a pus, Andra a rămas surprinsă: Așa i se zice între băieți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel