Florin Iordache, gesturi obscene în Parlament. Prima reacție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Florin Iordache
Florin Iordache
Florin Iordache, președintele comisiei speciale pentru legile justiției, a făcut două gesturi obscene la adresa deputaților din opoziție, după ce a explicat de ce a fost nevoie de adoptarea OUG 90/2018 privind legile justiției.

Vi s-a părut! E, bun, e un punct de vedere. Bun, cu mâinile ridicate, care e problema? E, mă lăsați să vă spun...Deci, astăzi, am avut două legi importante care au fost adoptate cu un număr suficient de voturi.

Nu cred că Parlamentul României trebuie tratat ca un Parlament de mâna a doua. Au fost adoptate niște legi ale justiției care fac o justiție reală și independentă. Nu există nicăieri în lune o procedură ca niște legi adoptate să se ceară printr-un astfel de raport să fie oprite sau aborgate.Credem că Parlamentul României, atunci când a adoptat aceste legi, printr-o largă consultare publică, credem ca a adoptat niște legi bune. Este anormal modul în care România este tratată. De ce se leagă Schengen-ul de MCV! Este anormal. Colegii noștri europarlamentari ar fi trebuit să ia o poziție comună de a condamna felul în care România este tratată.", le-a spus Florin Iordache jurnaliștilor.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel