Florin Salam, controversă cu fratele infectat. Bahmuțeanu: Lăsați-o moale cu scenarita pentru că nu ține!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Captură Antena 3
Captură Antena 3
Florin Salam şi familia sa au acuzat, joi, în faţa jurnaliștilor Spitalul “Matei Balş”, unde este internat în stare gravă fratele manelistului care a fost infectat cu COVID-19, că refuză să le comunice informații despre starea pacientului.

Unii l-au acuzat că a creat acest scandal pentru a pleca de la priveghiul lui Emi Pian. Adriana Bahmuțeau a comentat subiectul.

”Drama prin care trece Florin Salam, cu fratele care se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital incinge creierii parerologilor care alta treaba n-au decat sa se bage in seama si sa emita judecati "la valoare" fara probe concrete. Astfel, s-a speculat in presa ca Salam ar fi vrut sa se eschiveze de cantatul la priveghi si de aia ar fi "inventat" subiectul cu fratele internat!


Culmea e ca ieri, de la spital Florin Salam a plecat direct la priveghi, asa ca nici vorba sa fi dat bir cu fugitii de la cantare, ba mai mult, a intrat in direct si pe un post tv din fata casei lui Pian!


Asa ca, bai baieti, lasati-o moale cu scenarita ca nu tine!!!


Cand o ruda de sange e in spital de doua saptamani si nu stii daca mai traieste sau nu, nu-ti prea mai arde de glume sau de regii cu jurnalistii sau prietenii!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel