Florin Salam pleacă din România. În ce țară și-a luat deja casă: Decizia a fost GREA. Rămâne să ne MUTĂM
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Florin Salam a luat în calcul plecarea din România.

Vezi și: Lavinia Pîrva, făcută PRAF pe Internet, după ce a publicat o fotografie cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică: Este urât

Florin Salam are de gând să se mute definitiv din România și a dezvăluit totul într-un interviu pentru Xtra Night Show. Manelistul a spus și în ce țară și-a cumpărat casa în care va locui alături de familia lui.

Primele dezvăluiri ale artistului au fost făcute la începutul pandemiei de COVID-19, atunci când Florin Salam a spus că și-a luat o casă departe de țară, la un preț mult mai mic decât ar fi dat pe o locuință în România. Astfel, este vorba despre o casă în Quebec, Canada.

"Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult. În România se mai ivește ceva, acolo va fi totul mult mai organizat. Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie.

Ca să cumpăr o casă în Canada e mult mai ieftin ca în România de trei ori. Decizia a fost grea. Sunt vreo trei luni de zile, cineva m-a ajutat, mi-a arătat cum e, mi-a plăcut, doar rămâne să ne mutăm. Eu sunt un om modest, n-am nevoie de proprietăți mari", a declarat Florin Salam la Xtra Night Show, potrivit antenastars.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel