24 feb, 16:28
Florin Salam pleacă din România. În ce țară și-a luat deja casă: Decizia a fost GREA. Rămâne să ne MUTĂM
Florin Salam a luat în calcul plecarea din România.
Foto: Facebook

Vezi și: Lavinia Pîrva, făcută PRAF pe Internet, după ce a publicat o fotografie cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică: Este urât

Florin Salam are de gând să se mute definitiv din România și a dezvăluit totul într-un interviu pentru Xtra Night Show. Manelistul a spus și în ce țară și-a cumpărat casa în care va locui alături de familia lui.

Primele dezvăluiri ale artistului au fost făcute la începutul pandemiei de COVID-19, atunci când Florin Salam a spus că și-a luat o casă departe de țară, la un preț mult mai mic decât ar fi dat pe o locuință în România. Astfel, este vorba despre o casă în Quebec, Canada.

"Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult. În România se mai ivește ceva, acolo va fi totul mult mai organizat. Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie.

Ca să cumpăr o casă în Canada e mult mai ieftin ca în România de trei ori. Decizia a fost grea. Sunt vreo trei luni de zile, cineva m-a ajutat, mi-a arătat cum e, mi-a plăcut, doar rămâne să ne mutăm. Eu sunt un om modest, n-am nevoie de proprietăți mari", a declarat Florin Salam la Xtra Night Show, potrivit antenastars.ro.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri