Florinel Coman are DOSAR PENAL. Riscă să ajungă la închisoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotbalistul, primele reacţii
Fotbalistul, primele reacţii
Florinel Coman, fotbalistul FCSB, a fost prins fără permis la volan şi are acum dosar penal. Fotbalistul riscă chiar pedeapsa cu închisoarea. 

„La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, se arată în comunicatul Poliției, conform Prosport.ro

Florinel Coman (22 de ani) are patru meciuri la Naționala României și a evoluat până acum, în carieră, la Viitorul Constanța (2014-2017) și FCSB (2017-prezent). În 2014, atacantul a obținut titlul de campion național în Liga 1 cu echipa lui Hagi, iar în 2020 Cupa României cu FCSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel