Football Leaks, Mbappe. Ce a vrut să facă campionul mondial
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Mbappe. foto: @fifaworldcup
Mbappe. foto: @fifaworldcup
Internaţionalul francez Kylian Mbappe a fost foarte aproape de un transfer la Real Madrid, în 2017, după ce campioana Europei a acceptat să plătească suma totală de 214 milioane euro formaţiei AS Monaco, potrivit dezvăluirilor din cadrul anchetei Football Leaks.  

Responsabilii grupării madrilene au ajuns la un acord cu omologii de la AS Monaco pentru un transfer în valoare de 180 milioane euro, la care s-ar fi adăugat 34 milioane euro reprezentând impozitele aferente, asumate tot de partea spaniolă.

Decizia, schimbată de avataje

Mbappe a ales în final să semneze cu Paris Saint-Germain, după ce conducerea clubului din capitala Franţei a egalat oferta celor de la Real Madrid şi a acceptat mai multe dintre condiţii puse de jucător, între care plata unei prime la semnătură şi un salariu total net de 50 milioane euro, pe durata celor cinci ani de contract, scrie Der Spiegel. În vârstă de 19 ani, Kylian Mbappe a cucerit Cupa Mondială în această vară, cu reprezentativa Franţei, fiind unul dintre candidaţii la câştigarea trofeului Balonul de Aur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel