Formula 1, gamă nouă de parfumuri. Arome de cauciuc ars sau şampanie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Formula 1 a lansat o gamă de parfumuri de lux denumită F1 Fragrances Engineered Collection. Aceasta a fost creată printr-un parteneriat exclusiv cu Designer Parfums.

Colecția de parfumuri întruchipează pasiunea pentru sport și a fost special dezvoltată pentru a duce fanii într-o excursie în lumea Formulei 1.

Colecția este alcătuită din cinci parfumuri de lux, care sunt „concepute pentru a duce fanii într-o călătorie senzorială printr-o cursă palpitantă, îmbină ingrediente de generație următoare cu materiale clasice – rezultând parfumuri inovatoare și îndrăznețe”, se arată în comunicatul de presă. „Inspirat de pasiunea, tehnologia avansată și lumea Formulei 1, fiecare parfum emană propria sa poveste despre curaj, performanță, determinare, neînfricare și victorie.”

Fiind o premieră mondială în industria parfumurilor, F1 Fragrances Engineered Collection a fost proiectată folosind cea mai recentă tehnologie de imprimare 3D, scrie promotor.ro

Cât costă o sticluţă 

Unul dintre parfumuri, „Precious Mettle”, este un „parfum proaspăt, intens, lemnos, cu accente metalice care reprezintă curajul asumat de șoferi pe măsură ce se aliniază la grila de start. Un altul surprinde bucuria petrecerii, surprins într-un parfum viu și energic cu aromă de șampanie, chihlimbar și lemn.

Un alt parfum care face parte din colecție se numește „Turn 1”, iar compania l-a descris drept „o compoziție de avangardă, cu acorduri inimitabile de cauciuc ars și ploaie pe asfalt sărat.”

Toate cele cinci parfumuri sunt vândute într-un recipient metalic de 75 ml tipărit 3D. O sticluță costă 250 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel