Fosta logodnică a olandezului: A fost internat în trecut pentru tratament psihiatric
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Fosta logodnică a cetățeanului olandez susține că acesta a fost internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracțiuni de natură sexuală.

Fosta logodnică a cetățeanului olandez bănuit în cazul crimei din Dâmbovița susține că acesta a fost în trecut condamnat la închisoare și internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracțiuni de natură sexuală, informează presa locală.

Potrivit fostei logodnice, care a preferat să rămână anonimă, suspectul în cazul crimei din Dâmbovița, pe care l-a descris drept fermecător și inteligent, călătorea regulat în România. Acesta lucra la o companie din domeniul IT, a precizat ea, notează Mediafax.

Suspectul s-a sinucis luni. Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracțiunile de care a fost găsit vinovat individul, însă a adăugat că aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relație, lucru care a făcut-o să pună capăt relației.

„Eu am o fiică care nu este a lui și care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta, am pus capăt relației. Trebuia să ne căsătorim în 2011", a explicat fosta logodnică.

Amintim că o fată de 11 ani din localitatea Gura Șuții nu a mai ajuns acasă vineri de la școală, iar duminică a fost găsită moartă, pe un câmp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel