Fostul jucător de top Arda Turan, condamnat la 32 de luni de închisoare cu suspendare
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: Arda Turan / Facebook
FOTO: Arda Turan / Facebook
Fostul jucător de top Arda Turan a fost condamnat la 32 de luni de închisoare cu suspendare pentru incidentul dintr-un club de noapte.  

Mijlocaşul turc Arda Turan, fost jucător al echipelor Galatasaray, Atletico Madrid şi FC Barcelona, a fost condamnat miercuri la doi ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, pentru posesie ilegală de armă, tragerea unui foc într-un spital şi vătămare corporală, relatează Reuters.

Internaţionalul turc, în prezent legitimat la Başakşehir Istanbul, nu va intra în închisoare, cu condiţia să nu comită un alt delict în următorii cinci ani. În caz de recidivă el va trebuie să ispăşească şi pedeapsa care a fost suspendată.

Arda Turan a fost implicat într-o încăierare cu cunoscutul cântăreţ Berkay Şahin într-un club de noapte din Istanbul, în luna octombrie 2018. Şahin l-a acuzat pe fotbalist că i-a hărţuit nevasta şi s-a ales cu nasul spart după ce s-a confruntat cu Turan. Cântăreţul a ajuns la spital însoţit de soţia lui, iar Arda Turan şi-a făcut apariţia mai târziu cu un pistol, pentru a-şi cere scuze. El i-a oferit arma lui Şahin şi l-a rugat să tragă în el dacă vrea, în semn de împăcare.

Pentru ce nu a fost condamnat fotbalistul 

Tribunalul l-a exonerat pe Turan de delictul de hărţuire, dar l-a condamnat pentru vătămare corporală intenţionată, deţinere ilegală a unei arme de foc şi pentru că a tras un foc într-un loc public, în spital.

Başakşehir l-a amendat pe jucător după incident cu suma de 432.000 dolari. Turan a fost împrumutat de Barcelona la Başakşehir în 2018, pe termen lung. El are 100 de selecţii şi 17 goluri pentru naţionala Turciei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel