Fotbal - Liga I: Politehnica Iaşi - FC Voluntari, SCOR FINAL în play-out
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Politehnica Iaşi și FC Voluntari s-au întâlnit în această seară într-o partidă din etapa a 12-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Politehnica Iaşi a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1 (1-1), joi seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 12-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres. 

Oaspeţii au deschis scorul prin Mihai Căpăţînă (30), cu un şut plasat din marginea careului, dar ieşenii au reuşit să întoarcă scorul, prin golurile înscrise de internaţionalul capverdian Rodny Lopes Cabral (42), o execuţie de senzaţie, după o deviere a lui Alexandru Vlad, şi de nigerianul Michael Omoh (74), la capătul unei acţiuni personale.

Cea mai mare parte a meciului s-a jucat pe o ploaie torenţială



Rodny Lopes Cabral, fost jucător la Feyenoord, a marcat primul său gol în Liga I.

Fiecare formaţie a ratat o ocazie uriaşă de gol, gazdele prin Doru Popadiuc (72), iar ilfovenii prin Cătălin Ţîră (87), fiecare singur cu portarul.

Poli venea după trei meciuri fără victorie, două egaluri şi un eşec. FC Voluntari a pierdut ultimele trei jocuri susţinute în deplasare şi are o singură victorie în ultimele cinci etape (un egal, trei eşecuri).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel