Fotbal: Drinkwater (Burnley), accidentat într-o bătaie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mijlocaşul Danny Drinkwater, de la echipa engleză de fotbal Burnley, a devenit indisponibil două săptămâni după ce a suferit o rană la ligamentele gleznei într-o bătaie în afara unui club de noapte la începutul lunii septembrie, relatează Reuters.

Presa britanică a relatat la începutul săptămânii că Drinkwater, împrumutat de Chelsea la Burnley, a fost atacat de un grup de persoane în afara unui club de noapte din Manchester, iar antrenorul Sean Dyche a declarat joi că gruparea din Premier League este alături de jucător. Nu este ceva serios, dar tot va fi nevoie de câteva săptămâni pentru recuperare.

Imaginea de ansamblu ne arată că este un fotbalist de 29 ani şi nimeni nu vrea să intre într-o asemenea situaţie şi el ştie asta. Pe de altă parte este o fiinţă umană şi cu toţii am avut momente mai puţin bune. Când lucrezi cu un jucător, el devine o parte din noi. Aşa că vom lucra cu Danny şi vom încerca să-l ajutăm, a declarat Dyche cu prilejul unei conferinţe de presă. Burnley ocupă locul 12 în Premier League, cu o singură victorie în patru meciuri, iar sâmbătă o va înfrunta pe Brighton. Ashley Barnes, golgheterul lui Burnley, cu 4 goluri, s-a refăcut după o accidentare şi va juca sâmbătă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel