25 noi 2020 / 04:43
Fotbalist EXCLUS din lotul lui FC Bruges, după un scandal pe locul din autocarul echipei
Fotbalistul Emmanuel Dennis a fost exclus din lotul echipei FC Bruges pentru meciul de marţi cu Borussia Dortmund, din Liga Campionilor, din cauza unui incident legat de locul în autocarul echipei, scrie ziarul Het Laatste Nieuws.
Autocar - imagine ilustrativă

Atacantul nigerian a ieşit furios din autocar fiindcă nu a avut dreptul să stea pe locul său obişnuit din cauza măsurilor sanitare împotriva Covid-19. El nu a călătorit alături de colegii săi în Germania pentru meciul de marţi. Philippe Clement, antrenorul lui Bruges, a declarat în conferinţa de presă de luni că Dennis este apt de joc, însă indisponibil din motive disciplinare: "Nu a respectat legile clubului, este tot ce vreau să spun despre acest subiect... Prefer să mă concentrez asupra jucătorilor disponibili."

De-a lungul timpului, Dennis a avut mai multe evoluţii apreciate pentru Bruges. De exemplu, el a înscris cele două goluri ale formaţiei belgiene în remiza de anul trecut cu Real Madrid, 2-2, pe Santiago Bernabeu, tot în Liga Campionilor, transmite Agerpres.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri