Fotbalul spaniol REVINE în IUNIE. Data primei etape Sevilla - Real Betis
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele primei ligi spaniole de fotbal, Javier Tebas, a confirmat că LaLiga revine încă din luna iunie, cu un derby de Sevilla chiar în prima etapă.

Președintele primei ligi spaniole de fotbal, Javier Tebas, a confirmat că LaLiga revine încă din luna iunie, cu un derby de Sevilla chiar în prima etapă, conform Marca. Șeful ligii a vorbit și despre diferitele îngrijorări de dinaintea reîntoarcerii campionatului Spaniei și a făcut apel la responsabilitate.

„Există posibilitatea să avem meci pe 11 iunie", a confirmat Tebas. „Ar fi doar un singur meci, un tribut pentru cei care au pierit. Sper că aceasta ar fi data, am vrea să avem Sevilla – Real Betis la 22 (23, ora României, n.r.)".

Undă verde fotbalului spaniol

Declarațiile președintelui au venit după ce premierul spaniol Pedro Sanchez a dat undă verde revenirii fotbalului profesionist din 8 iunie. „Ne-a luat prin surprindere și ne-a arătat că fotbalul profesionist este foarte important în această țară".

Din păcate, Tebas nu a oferit mai multe detalii despre competiție, explicând doar că săptămâna aceasta va transmite care este programul primelor patru etape. Până acum, președintele a transmis doar că jocurile din timpul săptămânii se vor disputa seara sau noaptea, iar sfârșitul de săptămână va beneficia de trei ore de start al partidelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel