Urmărește emisiunea live
Fragmente dintr-un cadavru, descoperite la Focşani
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Politia
Politia
Părţi dintr-un cadavru aparţinând unui bărbat care a decedat în condiţii necunoscute au fost descoperite, sâmbătă, de anchetatori, în interiorul unui turn de apă din Focşani aflat în imediata apropiere a locului în care vineri au fost găsite picioarele acestuia. 

"În cursul zilei de vineri am fost sesizaţi cu privire la faptul că s-a găsit un picior aparţinând unei persoane neidentificate, în cartierul Sud al municipiului Focşani. În cursul aceleaşi zile, anchetatorii au găsit şi al doilea picior. Cercetările au fost continuate şi sâmbătă, când s-au găsit şi celelalte resturi ale corpului. Procurorii au dispus expertiza pentru a stabili identitatea persoanei şi condiţiile în care aceasta a murit", a declarat duminică pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, procurorul Angela Van. 

Rămăşiţele umane au fost descoperite într-un turn de apă dezafectat din Focşani

Munca anchetatorilor a fost îngreunată de faptul că locul era plin de gunoaie, astfel că aceştia au trebuit să apeleze la ajutorul companiei de salubritate pentru a curăţa locul. Surse apropiate anchetei susţin că ar putea fi vorba despre o persoană fără adăpost, care ar fi decedat, cel mai probabil, în primăvara acestui an. Ipoteza este susţinută şi de unii locatari din zonă, care spun că, pe timpul nopţii, în turnul de apă îşi mai găseau adăpost oameni ai străzii.

În cauză a fost întocmit dosar pentru moarte suspectă, cercetările fiind continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel