Urmărește emisiunea live
Francesco Totti, despre campionat: Va fi un dezastru...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Francesco Totti, 785 de meciuri pentru Roma şi a marcat 307 goluri
Francesco Totti, 785 de meciuri pentru Roma şi a marcat 307 goluri
 Francesco Totti (43 de ani) a declarat că este convins că nu se va mai relua campionatul. Legandarul jucător al clubului AS Roma a glumit şi a spus că ar juca din nou dacă fosta echipă l-ar solicita.

Francesco Totti, legendarul jucător al clubului AS Roma, a participat la o discuţie video pe Instagram cu fostul jucător Luca Toni. Totti i-a uimit pe fanii de pe site-ul de socializare după ce mărturisit într-o notă pesimistă care este părerea lui despre reluarea sezonului 2019-2020, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

„Din punctul meu de vedere, începând cu 3 sau 4 mai autorităţile vor mai renunţa la anumite măsuri date, dar campionatul nu se va mai relua. Va fi un dezastru şi mai ales pentru că FIFA şi Federaţiile vor fi afectate", a declarat Francesco Totti, fost jucător AS Roma, potrivit sportmediaset.it.

În plus, Francesco Totti a găsit loc şi de glume, după ce a fost întrebat de Luca Toni ce va face dacă îl va oferta Roma.

„O să joc din nou, cu siguranţă. Dacă sunt nostalgic? Având în vedere că ai vorbit despre Roma, pentru un moment, m-ai făcut să tremur", a mai spus Francesco Totti, fost jucător AS Roma, potrivit sportmediaset.it.

Francesco Totti s-a retras din fotbal la data de 28 mai 2017, după ce toată cariera a petrecut-o în culorile giallorosse. Fotbalistul italian a jucat 785 de meciuri pentru Roma şi a marcat 307 goluri, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel