Frauda la alegerile europarlamentare. De ce nu a făcut PSD numărătoare paralelă. Cozmin Guşă: Lui Dragnea i s-a spus să închidă ochii
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Dragnea
Dragnea
Consultantul politic Cozmin Guşă a explicat, la DC NEWS, de ce PSD nu a făcut numărătoare paralelă la alegerile europarlamentare, neputând astfel să depisteze eventuale fraude. 

"PSD nu a făcut numărătoare paralelă pentru că Liviu Dragnea a fost tras pe sfoară din nou, spunându-i-se că, dacă nu face numărătoare paralelelă, scapă. Ori să faci asta, în speranţa că a doua zi nu eşti condamnat mi se pare de neacceptat pentru un partid ca PSD. De altfel, a fost nemaîntâlnit la PSD şi la vreun alt partid mare.

Ca să se dovedească în justiţie că s-a fraudat, e nevoie de buletinele de vot, numele şi CNP-urile tuturor. Cele fizice se ard, ca urmare a unei legi din 2009, după ce a câştigat Băsescu alegerile. Vinovat pentru situaţia asta a fost şi Codrin Ştefănescu. Este în fişa postului secretarului general. El nu este consilierul preşedintelui de partid, are atribuţii clare", a spus Cozmin Guşă la DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel