Ingrediente
6 ouă
120 ml smântână pentru frişcă
100 g bacon
100 g roşii cherry
100 g caşcaval
2 cepe medii
400 g spanac baby/1 conservă
un praf piper
1/2 linguriţă sare
Cum se prepară
Bate ouăle cu smântâna pentru frişcă, sarea şi piperul. Într-o tigaie, frige bine baconul într-o lingură de ulei, apoi adaugă şi ceapa tocată mărunt, când baconul şi-a lăsat grăsimea, potrivit retetepractice.ro. Frige ceapa până ce devine translucidă, apoi adaugă roşiile şi spanacul şi amestecă până ce spanacul se schimbă la culoare.
Într-o tavă de cuptor pune toate ingredientele: baconul şi restul ingredientelor, ouăle bătute cu smântână şi caşcavalul. Dă tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau până când fritatta se rumeneşte sau se solidifică. Serveşte frittata cu ceapă verde tocată presărată deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Motivul pentru care testele PISA nu sunt relevante pentru România. Marian Staș, coordonator de programe educaționale: Analfabetismul logic e problema