Fructul oprit episodul 3, 12 septembrie 2018
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Fructul Oprit
Fructul Oprit
Fructul oprit, sezon 2, episod 3. Episodul de miercuri seară din noul sezon “Fructul oprit” a adus în fața telespectatorilor momente pline de suspans, emoție și iubire.

Fructul oprit, sezon 2, episod 3. După o zi scoasă, parcă, din cel mai urât coşmar al ei, Ana primeşte o nouă lovitură. Costică este cel care vine cu o informaţie greu de acceptat: Petru nu este acasă, ci la o cursă ilegală de maşini, împreună cu prietenii - Suedezu și Fane - cu care băuse toată ziua. Când îşi vede fraţii, veniţi să îl smulgă din compania amicilor, tânărul are o reacţie dură, alegând să îşi verse veninul pe Ioan. "Vorbim acasă?! Acasă la mine, nu? Că n-are taică-tu casă, orfan sărac ce eşti! Tu crezi ca dacă stai cu asta eşti şmecher? Nici măcar nu te place!" Este momentul în care Ana îşi pierde cumpătul. 

Fructul oprit, sezon 2, episod 3. Liniștea în casa Caragea a dispărut odată cu apariția Soniei. Pe măsură ce îşi redescoperă trecutul, Sonia încearcă să reintre în rolul de stăpână a casei. Primul pas a fost confruntarea cu "oltenii", pe care a vrut să îi pună la treabă. Cu siguranţă, nu se aştepta la vorbele grele, aruncate ca nişte cuţite, de Sile şi Lina: "Nu mai este domnul Tudor aici să te apere! aici e proprietatea noastră! Femeie stricată şi fără minte, nu mai primeşti nimic de la noi!", a ţinut să sublinieze Sile.

Vezi și: Fructul oprit sezonul 2 episodul 2. Video


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel