Gabriel Cotabiță, MIRACOL după vindecarea de COVID-19: Nu-mi EXPLIC fenomenul! Cum vine ASTA? Mi s-a ÎMBUNĂTĂȚIT vederea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Gabriel Cotabiță a trăit un nou miracol, după infectarea cu COVID-19.

La 65 de ani, Gabriel Cotabiță a trăit un nou miracol, după ce în anul 2015 a fost la un pas de moarte. În urmă cu câteva săptămâni, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19, Gabriel Cotabiță a fost internat în spital, iar acum, după ce s-a vindecat, îi mulțumește lui Dumnezeu că l-a ajutat să treacă peste, ușor. Artistul a vorbit despre întreaga experiență și mai mult, spune că virusului l-a vindecat de alte probleme pe care le avea.

COVID-19 i-a îmbunătățit vederea: "Nu mai am nevoie de ochelari"

Ei bine, ca printr-o minune, după ce s-a externat, artistul susține că nu a mai avut nevoie de ochelari ca să urmărească programele TV și nu-și explică ce s-a întâmplat.

"M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile", a declarat Gabriel Cotabiță, pentru playtech.ro.

Cotabiță, replică despre vaccinul COVID-19

"M-am programat și aștept să îmi vină rândul. Trebuie să fim nebuni să nu-l facem. Cum vine asta, adică să vină vaccinul, ne-am rugat să apară, iar noi să strâmbăm din nas și să nu mai vrem să-l facem?

Este singura soluție să ieșim din pandemie, să revenim la activitățile obișnuite. Suntem inconștienți dacă nu-l facem. Nu știu cine a generat această campanie împotriva vaccinării, dar de data asta nu-i de vină Biserica", a mai spus artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel