Gabriela Firea: A fost o afecţiune a colonului care a avut un segment denervat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Gabriela Firea a avut prima apariţie publică televizată, după cea de-a treia operaţie, şi a vorbit despre problemele de sănătate, afecțiunea de care a suferit.

"M-am refăcut cu ajutorul medicilor de la Spitalul Cantacuzino din Capitală. Şi prima, şi a doua, şi a treia operaţie toate au fost la acelaşi spital. Prima la paroscopic, în martie operaţia cu abdomen deschis şi cea de-a treia, pe 28 iunie, finală şi care după toate semnalmentele şi după starea mea este o reuşită. Mulţumesc bunului Dumnezeu şi acestor medici minunaţi şi tuturor cadrelor medicale din acest spital minunat", a spus Gabriela Firea, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

De ce nu s-a operat în străinătate

"Am mare încredere în sistemul de sănătate din România, din Capitală şi nu doar în cele 19 administrate de Primaria Capitalei. Am o colaborare foarte bună cu doamna ministru al Sănătăţii şi cu toţi colegii de la spitalele din Capitală", a declarat Gabriela Firea.

Despre cei care s-au interesat de starea sa de sănătate

"Familia, prietenii, colegii s-au interesat pas cu pas cum mă simt, mai ales că nu a fost simplu, nici uşor, mai ales că a venit ca un trăznet peste mine. Am avut şi două sarcini la o vârstă înaintată, ceea ce spune multe despre sănătatea organismului. Am fost şi eu surprinsă că nu doar cei cu gânduri bune s-au interesat de starea mea de sănătate, ci şi persoane trimise din mediul politic. Unii se interesau dacă afecţiunea este reală sau mimez. Doamne fereşte! Cine ar putea să îşi inventeze o boală din motive politice, electorale? Sau alţii care întrebau dacă este adevărat ce au auzit prin oraş că sufăr de o afecţiune incurabilă şi că, deci, sunt scoasă din calculele politice. Mi se pare de un cinism înfiorător! Nu am cum să dau nume pentru că i-aş implica pe cei care au fost întrebaţi şi sunt oameni care nu doresc să fie supuşi dezbaterilor public", a mai spus Firea.

Detalii despre afecţiunea de care a suferit


"Medicii din România, cei cu care am discutat de fiecare dată, au concluzionat exact ca cei doi doi specialişti în afecţiuni neuro-gastro-intestinale de la Londra - la care tot medicii români m-au sfătuit să merg. A fost o afecţiune a colonului care a avut un segment denervat - au dispărut nervii peristaltici care acţionează pentru a elimina deşeurile din organism. Există câteva cauze medicale", a declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel