Gabriela Firea - Bogdan Chirieac, replici la Antena 3. Frază-cheie scăpată de actualul Primar al Capitalei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Firea - Chirieac
Firea - Chirieac
Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, și Bogdan Chirieac, analist politic, au avut un schimb de replici la Antena 3.

Gabriela Firea a spus, la Antena 3, în emisiunea realizată de Gabriela Bîrzilă, că nu i se poate imputa scorul obținut de PSD la alegerile europarlamentare.

”Am intrat, în direct, doar să-i urez sănătate multă doamnei Firea, Primar General al Capitalei în acest moment. Mă bucur că și în convalescență, doamna Firea nu-și pierde nici verbul, nici iuțeala replicii, lucruri care ne bucură foarte mult”, a zis Bogdan Chirieac.

Firea nu exclude candidatura la prezidențiale

La un moment dat, Gabriela Firea a lăsat să se înțeleagă că ar putea candida la prezidențiale. A scăpat o frază-cheie despre candidatura sa la prezidențiale.

”Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară, la un moment dat, din toate funcțiile politice. Îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale. Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce în cursă un iepure care să facă ușoară lupta candidaților de pe dreapta", a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

”Dar nu excludeți să fiți dumneavoastră candidatul la prezidențiale, nu?”, a întrebat-o Bogdan Chirieac.

”Nu știu în momentul acesta”, a zis Gabriela Firea.

”Deci nu excludeți candidatura nici dumneavoastră, nici doamna Viorica Dăncilă. Este o zi importantă astăzi”, a adăugat analistul politic.

Prezidențiale 2019 

Amintim că Viorica Dăncilă a declarat, în exclusivitate la DCNews, că nu va face un pas înapoi dacă i se va solicita să candideze la alegerile prezidențiale 2019.

”Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, atunci voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment eu cred că este bine să avem un candidat și eu să sprijin acel candidat. Pentru noi este important să mergem cu persoana care are încrederea partidului, care va fi susținut de către toată organizațiile, care va crea acel val de încredere de care vorbim, atât din partea membrilor noștri, a simpatizanților, dar și a altor cetățeni”, a zis Viorica Dăncilă la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel