Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

15 sep, 19:58
Gabriela Firea vs. Nicușor Dan: În disperare de cauză, simțind că pierde teren...
Gabriela Firea a anunțat când va fi gata Pasajul Doamna Ghica, atacându-l totodată pe Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei. 
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Printr-o postare pe Facebook, Gabriela Firea a anunțat că „Pasajul Doamna Ghica va fi gata în această toamnă! Se lucrează intens! Este construit de două companii municipale! Rapid și ieftin! Nu așa cum eram obișnuiți în anii trecuți. Societăți municipale exact că la Viena și alte mari orașe din țară”. 

„Companii pe care candidatul Dreptei Aproape Unite vrea să le desființeze! Că să vină din nou firmele căpușă să se înfrupte din banii bucureștenilor și să construiască în 8-10 ani ceea ce noi construim în 2. Sau, să-i aboneze direct pe interlopi la contractele cu Primăria, că tot e frate cu ei!”, a continuat primarul general al Capitalei. 

Firea: Acuze puerile despre activitatea mea

 

De asemenea, Gabriela Firea a menționat, amintind astfel de controversa înregistrării dintre Nicușor Dan și cel zis „Câine” că „mâine, prietenul lui Câine - interlopul cu restaurant și casă în parc, adică ilegale, vrea să-și mai spele rușinea și să recite iar ce-l învață consultanții. Niște acuze puerile despre activitatea mea. Având un mandat marcat de realizări și onestitate, nu poate veni decât cu afirmații inventate”.

Fix cum mă acuză pe mine pentru licitația necesară achiziției celor 100 de tramvaie, validată de ANAP - organism guvernamental și pentru recuperarea Parcului Verdi, la cererea certatenilor - proiect votat de 2 ori de către consilierii generali USR și PNL.

În disperare de cauză, simțind că pierde teren și că și-a șifonat imaginea de mare apărător al parcurilor și oamenilor simpli, acest candidat și stafful sau îmi caută și mie ceva! Le urez mult succes!

Faptul că Primăria Capitalei a fost cea mai verificată instituție din țară, în acești 4 ani, se dovedește a fi acum un lucru bun!

Așa că, prietenul Câinelui nu-mi poate găsi decât o.... pisica! Una reală! O felină frumoasă, gingașă și.. cu 9 vieți!?”, a mai precizat Gabriela Firea, pe Facebook. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri